Floatfit®

13-06-2017

Floatfit® nu uitproberen? Dat kan in de vakantie.

Let op: Proefles floatfit® volgen kan op de tijden hieronder vermeld. Meld u op tijd aan voor een proefles want vol = vol.

Aanmelden vereist, tel. 0228-581672
Kosten proefles: € 7.50

De nieuwste body workout uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige workout? Tijdens de 30 minuten durende HIIT workout train je spieren waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Wil jij werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is floatfit® de workout voor jou!

Bij floatfit® wordt lesgegeven op een drijvende mat: de aquabase. Op deze mat in beweging voer je oefeningen uit, lunges, squats, mountain climbers, planks.... Alles op en in het water. Je bent continu bezig, tijdens de oefeningen, je balans te houden. De bewegingen van de aquabase op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook

Wil je met floatfit® meedoen, dan kan dat nog. Op de volgende dagen en tijden is er nog plaats:

Dag Tijd Datum Activiteit Plaatsen vrij
Donderdag 20.00-20.30 31/8 floatfit 2

Let op! Dinsdag 22 augustus is het zwembad na 16.30 uur gesloten i.v.m. de kermis.

KLeding:
Tijdens floatfit® mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen - net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en daarmee niet te zwaar wordt.