Floatfit® Yoga Inspired

Een nieuwe rage die is overgewaaid uit het verenigd koninkrijk. Een workout op de “aquabase®”, een drijvende mat op het water. Deze activiteit is ontwikkeld door Aquaphysical®. Wij bieden deze activiteit aan in 2 varianten: Floatfit® en Floatfit® Yoga Inspired.
Floatfit® Yoga Inspired is een op Yoga geïnspireerde les. Tijdens deze lessen voert u onder leiding van een, hiervoor speciaal opgeleide instructrice, yoga oefeningen uit. Door deze oefeningen uit te voeren op de aquabase, die instabiel is doordat deze op het water drijft, worden ook de spieren die zorgen voor uw balans en stabiliteit aangesproken. Dit is de extra dimensie die bij deze aquasport komt kijken.

Voordelen:
• Deze low impact lessen geven een fun full body workout
• De onvoorspelbaarheid van het water zorgt ervoor, dat zowel je core als je hersenen moeten samenwerken om dieper liggende spieren te activeren en sterker te maken,
zodat je niet uit balans raakt. Deze dieper liggende spieren worden vaak niet gebruikt tijdens reguliere fitness lessen.
• Deelnemers weten niet hoe hard ze hebben gewerkt tot ze de volgende ochtend wakker worden!
• Voor maximaal effect gebruiken we de AquaBase en de onvoorspelbaarheid van het water.
Constant zijn je spieren aan het werk om in balans te blijven en je mind gefocust te houden.
• Effectief voor iedereen zowel inactief als actief!

KLeding:
Tijdens floatfit® Yoga Inspired mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen - net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en daarmee niet te zwaar wordt.

Wanneer:

Dag Tijd Plaatsen vrij kosten
Dinsdag 10.30-11.00 9 € 7.70

Je kunt je opgeven bij de kassa van het zwembad.
Reserveren is niet mogelijk. Je dient bij de aanmelding direct het abonnement te betalen, eenmalig aanschaf magneetpas kost € 5.90 (contant of pinnen).
Dit kan van ma. t/m vr. van 13.30 tot 15.30 uur, ma. en woe. van 19.00 tot 20.30 uur, zaterdag van 13.45-15.15 uur en zondag van 10.00-14.30 uur. Telefoon 0228-581672.

Zonder aanmelden is deelname niet mogelijk.