floatfit®

De nieuwste body workout uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige workout? Wil jij ongemerkt spieren trainen waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil je werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is floatfit® de les voor jou!

Lees meer...

Aquafit

Overtollige pondjes kwijtraken, de spieren sterker maken en een betere conditie krijgen, dat zijn de drie belangrijke motieven om aan fitness-programma's mee te doen.

Er zijn talloze manieren om fitter te worden, maar hoog op de lijst van sportieve mogelijkheden staan de Aquasporten. Want bewegen in water heeft veel voordelen boven andere fitness-programma's.

Wacht niet te lang en meld u aan.

Lees meer...

AquaPower

Een unieke mix van oefeningen in het water en op de kant. De opzwepende muziek zorgt voor een intense les van 45 minuten. de lessen zijn een combinatie van kracht en conditie training, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bekende interval- en/of circuit training. De pittige workout is onder begeleiding van een deskundige instructeur, die de deelnemers stimuleert om tot het uiterste te gaan.

Lees meer...

Trimzwemmen

Lekker actief bezig zijn met allerlei zwemvormen in het water.

Lees meer...

Meer bewegen voor ouderen

Diverse bewegingsoefeningen, speciaal voor ouderen, zorgen ervoor dat u zich de gehele dag weer prima voelt.

De lessen zijn verantwoord opgebouwd en vinden plaats onder deskundige begeleiding. Bovendien is MBVO een plezierige manier om in contact te komen met mensen van uw generatie.

Ook zin om mee te doen ??

Lees meer...

Bewegen met reumatische aandoeningen

Zwemmen in extra verwarmd water van 31.5 graden is de manier om te bewegen voor mensen met een reumatische aandoening. het maakt uw botten en spieren sterk en uw gewrichten soepel.

Lees meer...

Zwangerschap zwemmen

Zeker als je zwanger bent, is bewegen in het water een unieke ervaring.

Lees meer...